Lajme

Itali, Ka ndodhur, 34-vjeçari qëllon për vdekje dy të mitur dhe një të moshuar

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Ardea, afër Romës, ku një person ka v rarë dy vëllezër dhe një të moshuar. Sipas informacionit nga policia, autori i k rimit është një banor i zonës ku ndodhi ngjarja. 34 vjeçari besohet se ka pasur k onflikte me të moshuarin. Në debate e sipër, 34 vjeçari ka q ëlluar, ku përveç tij p lumbat kanë lënë të v dekur edhe dy të m iturit, përkatësisht 3 dhe 8 vjeç.

Të mi turit morën menjëherë ndihmën e shpejtë por nuk arritën t’i mbijetonin p lagëve të marra. 34-vjeçari njihet si një person i paqëndrueshëm, i cili më parë ka shfaqur sjellje a gresive,” tha kryetari i bashkisë së Ardea, Mario Savarese.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: