Lajme

Ivanka Trump nënë e pakujdesshme

Një foto është bërë virale online, ku shihet vajza e Donald Trump, me fëmijët e saj. Ivana teksa po bën kurs sërfi me të tre fëmijët e saj, në një moment pakujdesia e ka goditur njërin prej tyre. Theodore sigurisht që është shumë mirë dhe goditja ishte diçka kalimtare. Kursi ka vijuar normalisht. Ivanka Trump është e njohur për rolin e nënës dhe përkujdesjen që ka ndaj fëmijëve, por incidentet mund ti ndodhin kujdo.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: