Covid-19Lajme

Ja ku u infektuan katër anëtarë të një familjeje nga Tetova që ndërruan jetë nga Covid-19

Katër anëtarë të së njëjtës familje vd*iqën në Qendrën Covid në spitalin e Tetovës, konfirmoi Dr. Miranda Pajaziti nga Qendra Covid në Spitalin Klinik Tetovë.
Të katër pacientët ishin nga e njëjta familje dhe sipas anketës epidemiologjike, ata raportuan se morën pjesë në një festë martese dhe vd*iqën brenda një jave.

“Tani është një pandemi. Duhet të ketë një alarm për mos grupim dhe distancë kudo. Në vendin tonë, këto masa nuk respektohen dhe për fat të keq kemi një numër shumë të madh të vd*ekjeve. Shumica janë dobët imunë dhe gjithçka është gjenetike. Kemi katër persona nga e njëjta familje që vd*iqën këtë javë. Ata u inf*ektuan në një martesë dhe fatkeqësisht vd*iqën.

Personat janë nga e njëjta familje, jetonin në dy shtëpi pranë njëra-tjetrës dhe ishin në kontakt të vazhdueshëm. Kur merret e gjithë historia e familjes, shihet se ata kanë sëmundje të trashëguara dhe gjenetikë të dobët.
Ne gjithashtu kemi familje ku ata kishin një pamje klinike shumë të vështirë kështu që ata dolën nga spitali me rezultate të mira. Qytetarët nuk janë të mbrojtur, kanë imunitet të dobët dhe shumica janë të pavaksinuar. “Ata ulen në grupe, nuk mbajnë maska ​​dhe nuk janë të vaksinuar,” tha Dr Pajaziti.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: