Lajme

Ja kush është bashkëpunëtori i pilotit Babis, zbardhet misteri

Policia greke e ka zbuluar tashmë emrin e personit që ka bashkëpunuar me pilotin 32-vjeçar, Babis Anagnostopoulos në v r a sjen e gruas së tij 20-vjeçare. Sipas gazetës Spirto, efektivët e dinë kujt i përket zëri, pasi personi që merrte psikologen dhe e kë r cën onte që të mos fliste, nuk kishte përdorur ndryshues. Eleni Mylonopoulou, në dëshminë e saj rreth një muaj më parë tha se ishte marrë në telefon nga një person rreth datave 21-25 maj, kur filloi të bëhej publike se ajo kishte zhvilluar seanca me çiftin. Përveç kër cë ni meve me telefon, ajo pretendoi se kishte pasur edhe su l me ndaj makinës së saj.

Psikologia i tregoi Policsë për 20 seancat që pati me vik t i mën, nga tetori 2020 deri në shkurt 2021, ndërsa zbuloi Caroline ndjehej e bll okuar nga piloti 33-vjeçar, Babis Anagnostopoulos. Sipas të njëjtave burime, Caroline i kishte thënë: Unë jam e dashuruar me personin dhe përrallën që kisha ngritur në mendjen time, por e urr ej bashkëshortin tim.Babis Anagnostopulos u arre stua më shumë se një muaj pasi mb y ti të shoqen në fillim  të muajit maj, pasi u mundua ta fshihte kr i min, duke sajuar një grabitje me protagonistë shqiptarë.

Deri më tani, pista që qëndron ende është se piloti v r a u të shoqen pasi kjo e fundit i kishte kërkuar di vorcin. Piloti e ka pranuar k r im in duke u shprehur se gjithçka kishte ndodhur pas një sh e rri në çift, por kurrë nuk ka folur për një bashkëpunëtor. Mesa duket ka pasur një të tillë, pasi Policia ka konfirmuar se zëri që bënte k ërc ë nimet nuk ishte i Babis.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: