fbpx
Lajme

Ja sa do të paguhen presidenti e kryeministri me Ligjin e ri në Kosovë

Të gjithë ata që punojnë në sektorin publik në Kosovë do të kenë ndryshime në pagat e tyre të dhjetorit. Shumica prej tyre do t’i marrin me rritje.

Pagat e renditura në këtë infografikë janë pagat bazë dhe nuk përfshijnë kompensimet shtesë si puna jashtë orarit ose rrezikshmëria.

Me Ligjin e ri, Presidenti do të paguhet 2 mijë e 390 euro, ndërsa kryeministri 2 mijë e 151 euro. /Express

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button