Lajme

Ja sa pasagjerë kanë hynë dhe kanë dal përmes Portit të Vlorës gjatë 3 viteve, detaje

Festat e fundvitit kanë ndikuar edhe në rritjen e numrit të pasagjerëve në portin e Vlorës . Krahasuar me vitin që lam pas këtë vit, numri i pasagjerëve në port është dyfishuar edhe pse në port lejohet vetëm lëvizja e personave të cilët janë rezdient apo të pajisur me dokumenta .

Vetëm për muajin dhjetor në portin e Vlorës kanë hyrë 5, mij pasagjerë dhe kanë dalë 2000 krahasuar me vitin që lam pas një numër dyfish .

Viti 2019 ka pasur 41 lundrime gjithsej, kanë hyrë 14.000 pasagjerë, 1560 vetura 750 kamiona, kanë dalë 5.000 pasagjerë, 420 vetura dhe 380 kamiona.

Viti 2020 ka patur 20 lundrime, Kanë hyrë 2,000 pasagjerë, 754 vetura dhe 713 kamiona, Kanë dalë 987 pasagjer, 222 vetura dhe 308 kamiona.

Viti 2021 ka patur 8 lundrime gjithsej, Kanë hyrë 5,000 pasagjer, 742 vetura dhe 480 kamiona , Kanë dalë 2.000 pasagjerë 314 vetura dhe 320 kamiona.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close