Lajme

Ja si ka ndryshuar Uji i Ftohtë i Tepelenës (foto)

E mbani mend Ujin e Ftohtë të Tepelenës? Tashmë ka një pamje fantastike. Ka ndryshuar bukur dhe mbresëlenës aqsa ka mrekulluar edhe Edi Ramën.

Kryeministri poston këtë të ditë të Bajramit teksin e mëposhtëm shoqeruar me fotot përkatëse nga Ujin i Ftohtë, por që nuk rri pa i dhënë paksa ngjyrim politik.

Ja se çfarë shkruan Rama:

“Një hotel i bukur në mes të një natyre magjike, sapo ka hapur dyert tek Uji i Ftohtë në Tepelenë; një tjetër shembëlltyrë kuptimplotë e impaktit ekonomik e social të Rilindjes Urbane, e cila po sjell bujtina e hotele, të ndërtuara kryesisht nga emigrantët, në Tepelenën ku deri dje kishte vetëm rrënim, pluhur e braktisje”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close