Lajme

“Jam me fat që ke qënë nëna e fëmijës tim”, 32-vjeçari përlot me fjalët për bashkëshorten

Kam qenë me fat që të kam takuar, shumë me fat që më ke dashur, edhe më me fat që ke qenë nëna e fëmijës tim. Lydia do të rritet pa nënën e saj të mrekullueshme, por Caroline, e cila ishte gëzimi i jetës, do të jetë me mua përgjithmonë përmes Lydias …

Me këto fjali, 32-vjeçari grek i dha lamtumirën bashkëshortes së tij 20-vjeçares Caroline e cila u v ra në m ënyrë m akabre në shtëpinë e tyre nga g rabitësit.

Babis Anagnostopoulos p reku të gjithë me fjalët e tij gjatë ceremonisë mortore të 20-vjeçares e cila u v arros në Alonissos. Ai mbërriti me helikopterin e kompanisë ku punon sot për t’i dhënë lamtumirën bashkëshortes, ndërsa në krah mbante foshnjën e tyre 11-muajshe.

Nëna e 20-vjeçares, Susan shoqëroi trupin e v iktimës nga Athina në Alonissos, ndërsa i ati i cili vuan nga probleme shëndetësore, nuk mundi të jetë prezent. Në ceremoninë m ortore gjithashtu morën pjesë të afërm dhe miq të v iktimës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: