Lajme

Java e Evropës  në Bashkinë Vlorë përmes Historisë dhe Trashëgimisë Kulturore

Nga Dritan Leli, Sot, jemi më afër se dje >Java e Evropës  në Bashkinë Vlorë përmes Historisë dhe Trashëgimisë Kulturore. Me dhe për fëmijët e mrekullueshëm të qytetit tonë. Sot , ata ishin guida turistike e Vlorës, duke e nisur nga Bulevardi Vlorë – Skelë, tek Xhamia e Qytetit, Qendra Historike, Rruga e Hebrenjëve, Muzeu Etnografik e së fundmi Bashkia e Qytetit të tyre. Nxënësit zhvilluan një bashkëbisedim në zyrën e Kryetarit të Bashkisë mbi vlerat e ruajtjes së trashëgimisë kulturore e historike si një prej parimeve evropiane që qëndron në themelet e zhvillimit të një vendi .

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: