Lajme

Jepet pretenca për Nevaldo Hajdarajn, ja sa vite kërkoi Prokuroria

Është dhënë sot pretenca për ish-policin Nevaldo Hajdaraj. Prokuroria e Tiranës ka kërkuar 20 vjet b urgim, por me gjykimk të shkurtuar mbeten 13 vite e 4 muaj. Gjykata ka pranuar kërkesën e avokatit mbrojtës të Nevaldo Hajdarajt për gjykim të shkurtuar. Evektivi Hajdaraj a kuzohet për “v rasje me d ashje”.

Dëshmia , Nevaldo Hajdaraj ka pretenduar në dëshminë e tij pas ngjarjes se u k ërcënua nga Klodian Rasha.

“Duke qenë se ai nuk e ndalte vrapin, unë gjatë ndjekjes vura re që ai shtetas diçka nxori nga brezi dhe po e mbante në dorë dhe duke vrapuar më lëshoi k ërcënim… MOS U AFRO SE DO TË Q ËLLOJ”

“Ai u kthye dhe me dorën me sendin e dyshuar si a rmë në drejtimin tim. Në atë çast jam rrëzuar përtokë dhe ashtu i shtrirë bëra q itje në drejtim të këmbëve të këtij shtetasi duke pasur f rikën se mos më q ëllonte.

Pastaj jam ngritur në këmbë dhe ai u tremb dhe u nis drejt një kthese dhe në errësirë, eca pak përpara dhe bëra q itjen e dytë pra ende pa u futur shtetasi në kthesë”.

Efektivi ka treguar se kur iu afruan Klodian Rashës së bashku me policin tjetër dëgjoi që ai rënkonte dhe se e kishte pyetur a kishte pyetur nëse kishte marrë ndonjë p lumb, “por ai nuk mu përgjigj dhe kështu njoftova ambulancën”.

Hajdaraj a kuzohet për v rasjen me dashje të 25-vjeçarit gjatë orarit të orës policore, në kuadër të masave anti-covid.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lexo edhe:

Close
Back to top button
Close
%d bloggers like this: