Lajme

Jepet sot masa e sigurisë për Arbër Paplekaj dhe të akuzuarit e tjerë në ngjarjen e Elbasanit (video)

Jepet sot masa e sigurisë për ish-oficerin e policisë Arbër Paplekaj dhe të aku zuarit e tjerë për përp lasjen me ar. më në Elbasan ku u v. ra 56-vjeçari Pjerin Xhuvani.

Gazetarja Klodiana Lala raportoi për “BalkanWeb” se Arbër Paplekaj i dyshuar për vr as j en e Pjerin Xhuvanit ka mbërritur në Gjykatën e Elbasanit nën masa të rrepta sigurie bashkë me të akuzuarit e tjerë. Në ngjarje u pl ago sen dhe 4 persona të tjerë, përfshirë dhe një oficere policie.

Prokuroria ka kërkuar burg për të gjithë të akuz uarit përfshirë dhe Arjan Hoxhën dhe ish specialët e RENEA-s apo ish-policët.
1. Arbër Paplekaj, për tre aku za: vr as je, vr as je e mbetur në tentativë e punonjësve të policisë dhe heqje e lirisë me dhu në;

 1. Arjan Hoxha, akuzuar për heqje të lirisë me dhu në;
  3. Pavlo Vuksani, akuzuar për heqje të lirisë me dh unë;
  4. Emiljan Prenga, akuzuar për heqje të lirisë me dhu në;
  5. Juljan Mataj, akuzuar për heqje të lirisë me dhu në;
  6. Erald Guga, akuzuar për heqje të lirisë me dhu në;
 2. Erjon Demushi, akuzuar për heqje të lirisë me dhu në;
  8. Taulant Ymeri, akuzuar për heqje të lirisë me dhunë;
  9. Roland Xhepa, akuzuar për heqje të lirisë me dhu në;

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: