Lajme

Jepet vendimi për Rudolf Merollin

Eshtë dhënë sot vendimi për Rudolf Merollin, 38 vjeçari nga Maliqi i cili u kallëzua nga vajza e tij 18 vjeçare.

Merolli jetonte në fshatin Vloçisht dhe ishte i ndarë nga gruaja e tij. Në një nga herët që vajza kishte shkuar të rrinte me të atin, ai i kërkonte të kryenin m arrëdhënie. Organi i a kuzës kishte kërkuar 6 vite b urg për të, por trupa gjykuese vendosi d ënimin me 5 vjet heqje lirie.

Për shkak të gjykimit të shkurtuar, në fund ai do të vuajë dënimin 3 vite e 4 muaj b urg. Ai deklaroi më herët para prokurorit se natën që ka ndodhur ngjarja ka qënë nën efektin e s ubst ancave te ndaluara dhe nuk mbante mend asgjë. Ndërsa dolën edhe videot nga vajza, e cila e kishte regjistruar gjatë bisedave që 37-vjeçari kishte zhvilluar me të në banesë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close