Lajme

Joe Biden do të betohet sot si presidenti i 46-të i SHBA

Përurimi i Joe Biden si president i Shteteve të Bashkuara do të bëhet sot në mesditë me kohën lokale. Biden do të betohet si presidenti i 46-të i SHBA-së në ceremoninë e 59-të të inaugurimit, dhe ndryshe nga ceremonitë e mëparshme, fjalimet tradicionale, shfaqjet dhe ish-presidentët do të shfaqen para një auditori të vogël, fizikisht të largët me maska mbrojtëse dhe në një qytet të mbyllur për shkak të pandemisë, si dhe për shkak të kërcënimeve të sigurisë. Skena e inaugurimit është larg çdo spektatori.

Një prani masive e policisë përfshin 25,000 anëtarë të Gardës Kombëtare. Inaugurimi do të bëhet pas shumë diskutimesh mbi rezultatin e zgjedhjeve, pasi Donald Trump pretendonte se ato ishin të manipuluara.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close