Lajme

“Ju lutem, duam vetëm një shtëpi ku te qendrojme”

Ata kane urdhër mbrojtje 1 vjeçar për tre fëmijët dhe nënën e familjes Troka, por për babain e tyre vendos që do të rrijë në të njëjtën shtëpi me ta. Ervis Troka nga fshati Frakull e vogël, 28 vjeç, ankohet se babai i tij rr eh dy motrat dhe nënën rregullisht, madje ka thyer edhe dyert e xhamat e shtëpisë.

Një sfurk ai e mban poshtë krevatit me të cilin sipas tij thote se do t’u marre jeten.. Motrat janë maxhorene, njëra është me probleme të shendetit mendor kurse tjetra punon në arë tek xhaxhai.

Aktualisht urdhëri i mbrojtjes ka mbaruar, por edhe kur ishin me urdhër mbrojtje, gjykata kishte vendosur që babai do të rrintë në një shtëpi me ta. Djali thotë se aktulisht janë në proces gjyqësor , por nuk munden dot të jetojnë në këtë gjendje në të njëjtën shtëpi me te.

Ervis Troka dhe e motra tregojnë se babai i ka keq trajtuar gjithë jetën. Ai ka shkatërruar shtëpinë ku jetojnë duke shkulur dyert dhe thyer xhamat. Ai rre h edhe motrën e sëmurë, edhe nënën, madje njëra nga motrat, me e madhja ka një të çarë në buzë të cilën pretendon se ja ka bërë babai.

Ajo thotë se jetojnë në gjendje shumë të keqe vetëm me kempin e motrës dhe punën që bën ajo në arë. Vëllai është i papunë dhe nëna gjithashtu. Babai, lekët e pensionit që merr nuk i çon në shtëpi. Djali tregon edhe sfurkun që babai mban poshtë krevatit.

Fiks fare u interesua edhe tek oficeri i zonës Arian Mema , në një telefonatë për Fiksin thotë se e njeh shumë mirë rastin , aktualisht janë në një proces gjyqësor, gjykata e ka lëshuar urdhërin e mbrojtjes ,por ka thënë që kryefamiljari do të rri në një shtëpi me ta. Ky urdhër mbrojtje aktualisht ka përfunduar dhe ata presin vendimin e gjykatës. Marrë nga Top Channel

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: