Lajme

Ka edhe kështu, gjykata italiane dënon çiftin për zhurmat nga shkarkimi i WC-së: 500 euro për aq vite sa…

Në Itali ka ndodhur diçka e pazakontë, aty ku një çift është dënuar nga Gjykata e Lartë në ITali, për zhurmat e shkaktuara nga shkarkimi i WC-së. Tualeti i tyre ishte ngjitur me dhomën e gjumit të një familje tjetër, të cilët i paditën ata për zhurmën e shkaktuar natën nga shkarkimi i WC-së.

Gjykata e Lartë u bazua në një vendim nga Konventa Evropiane për të Drejtat e Njeriut, mbi të cilën thuhe se shqetësimi dhe prishja e qetësisë është vepër penale.

Gjykata italiane vendosi që çifti t’i paguaj familjës tjetër 500 euro për aq vite sa ka vazhduar ky veprim, ndërsa detyroi po ashtu çiftin që të ndryshonin vendin e tualetit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close