Lajme

Ka nisur sot puna për asfaltimin të rrugës ‘Mato Robi’ te Stadiumi Flamurtari

Ka nisur sot puna për asfaltimin, shndërrimin tërësor të rrugës ‘Mato Robi’, me gjatësi 506 m dhe gjerësi 8.1m, përreth stadiumit Flamurtari. Në këtë mënyrë do të përmbushet kërkesa e banorëve, por edhe qyteti do të jetë gati për çeljen e sezonit turistik.

Ditë pas dite, investimet e Bashkisë Vlorë, do të mbërrijnë në të gjitha zonat problematike ku është kërkuar ndërhyrje prej qytetarëve. Vetëm kështu, i gjithë territori i Vlorës do të ketë kushtet optimale për një verë të suksesshem

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: