fbpx
Lajme

Ka probleme me shëndetin, të afërmit e Bledit bëjnë apel për ndihmë(Foto)

Apel për ndihmë (Solidaritet)
Bledi Fatmir Çepele, sot ka nevojë për ndihmen tonë.
Bledi, djali roskovecar, është diagnostikuar me probleme në palcën kurrizore, Aplazi Medulare dhe Tbc dhe e vetmja mundësi është transplanti në Turqi, i cili llogartitet në vlerën 120,000 euro.
E vetmja shpresë e tij është operacioni i cili është shumë i kushtueshëm dhe fatkeqësisht famija e ka të pamundur për shkak të vështirësisë ekonomike dhe pamjaftueshmërisë kohore për shkak të avancimit të sëmundjes së tij.
Ndaj ju lutemi të gjithë qytetarëve , bizneseve të vogla dhe të mëdha, me aq sa keni mundësi të kontribuoni për të shpëtuar jetën e Bledit. 🙏

Arben Veli Çepele
SWIFT: SGSBALTX
Nr llogarise ne lek: 0001750369
IBAN: AL10202210360000000001750369

Nr llogarise ne euro: 0140508274
IBAN: AL70202210360000000140508274
Shume faleminderit per ndihmen 🙏

Zoti ju bekoftë të gjithëve🙏

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button