Lajme

Kali i harbuar me karrocë në korsinë e kundërt të autostradës, pas tij policia (VIDEO)

Një skenë e pabesueshme nga autostrada Tetovë- Shkup. Një kalë me karrocë, i cili i ka ikur pronarit, është futu rnë korsinë e kundërt të autostradës dhe revani i tij ka qenë shumë i shpejt. Automjeti i policicë i është vënë pas për ta ndaluar, transmeton Tetova News. Kafshët janë parë shpesh në autostradat e Maqedonisë së Veriut, madje kanë shkaktuar edhe fatkeqësi.

Shikoni videon:

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: