Lajme

Kandidate për deputete Vlorë Alta Haluci, Më 25 prill Voto nr.9 për të ardhmen tonë

Kandidate për deputete është dhe një nga pedagoget më të mira të Universitetit Ismail Qemali Vlorë Alta Azizi Haluci. Sepse Alta e do Vlorën dhe ja ka kushtuar jetën asaj duke edukuar breza të tërë me dashuri dhe përkushtim. Për vlerat si grua , si nënë si vlonjate e denjë. Vlera që përcojnë qetësi, dashuri dhe qytetari.

Vlora Fiton shpresë, besim, dhe mirëqenie me PD. Me 25 prill Voto nr.9 për te ardhmen tonë dhe te familjes. Shqipëria Fiton, me liderin model të familjes shqiptare z.Lulzim Basha. Misioni ynë Shqipëria ne BE  Imazhi i vlerave të gruas demokrate, dhe asaj vlonjate, janë dinjiteti i fitores PD “Gratë që kanë ndryshuar botën s’u është dashur të shfaqin gjë tjetër, përveç zgjuarsisë së tyre.

“Natyra i ka thënë gruas: Ji e bukur po munde, e urtë po deshe, por ji e denjë për vlerësim”

“Unë jam Vlora, gruaja demokrate, për gruan vlonjate dhe shqiptare shkruan Alta.

GRUA E FRTË , SHQIPËRI E FORTË Së bashku do të sjellim ndryshimin dhe Shqipëria do të fitojë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: