Lajme

Kandidati Gëzim Ademaj vazhdon fushatën e tij në fshatin Resulaj

Në 25 prill fshati Resulaj, si e gjithë Shqipëria do të votojë për të sjellë ndryshimim për të cilin Shqipëria ka nevojë. Banorët e fshatit Resulaj do të votojnë Partinë Demokratike Alenca për Ndryshim për ta bërë jetën e tyre më të mirë. Koha e Ramës ka mbaruar.

Fshati Resulaj, Vlora dhe e gjithë Shqipëria të dielën votojnë për të ardhmen më të mirë të fëmijëve e të rinisë! Votojn; për ekonominë e fortë, për pronën e respektuar.

Votojnë për të garantuar që Shqipëria do të anëtarësohet në BE. Falenderim për bashkëbisedimin dhe takimin e mrekullueshëm e masiv të cilët mirëpritën kandidatin për deputet Gëzim Ademaj. Me njerëz të tillë fitorja është i sigurtë!

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: