Lajme

Kandidati Gëzim Ademaj zhvillon një takim në një nga fasoneritë e qytetit të Vlorës (Video)

Kandidati për deputet i qarkut Vlorë z.Gëzim Ademaj gjatë takimit në një nga fasoneritë e qytetit të Vlorës u shpreh në këtë mënyrë:

I ndodhur sot në një prej fasonerive të qytetit ku u takova me puntorët e kësaj fasonerie. 25 Prilli është një datë për të luftuar të mirën dhe të keqen. Dua të falenderoj dy pronarët e kësaj fasonerie dhe juve pa dyshim për punen që bëni. Unë jam si ju dhe jemi të sigurt që ne duam të jemi gjithmonë përfaqësuesit tuaj, zëri juaj dhe për gjithçka tuajen. 25 Prilli është një mision sepse ju e shihni dhe vet që cdo gjë nga ana ekononmike është shkatërruar.

Në fund të ditës cdo njeri shkon dhe punon për një ekonomi, për fëmijët e tij për familjen e tij. Shqipëria po shkon drejt fundit. Vetëm gënjeshtra dhe vetëm gënjeshtra. Ju e dini më mirë se unë që gjithmonë vetëm jeni gënjyer. Për mua dhe për të gjithë ju që e dini që përballë kemi një mashtrues publik por edhe dhunes, arrogant dhe diskrimunues.

Njerëzit janë të gjithë të barabartë. Sot unë jam këtu nesër mund të jeni ju. Askush nuk është më i mirë se ju. Ne kemi nevojë për ju dhe ju keni nevojë për ne. Prandaj bashkë ti japim shpresë këtij vendi. Ndaj 25 Prilli quhet mision historik. Vlora nuk është vetëm lungomare. Vlora është kudo. Qytetarët janë të harruar. Prandaj ju lutem ne kemi nevojë dhe mbështetje nga ju dhe jam I sigurt se me votën tuaj më 25 Prill ne do të fitojmë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: