Lajme

Kandidati për deputet Ervis Moçka takim me votuesit për herë të parë të zonës së Novoselës

Kandidati për deputet Ervis Moçka takim me votuesit për herë të parë të zonës së Novoselës. Takim me votuesit për herë të parë të zonës së Novoselës. Vota e parë e hedhur në kuti mbahet mend gjithë jetën, e ky 25 prill thërret në zgjedhje shumë të rinj dhe të reja të cilët projektojnë të ardhmen e tyre.

Të mirë informuar mbi programet e kandidatët e subjekteve politike, janë treguar të vëmendshëm në atë që kërkojnë dhe besojnë. Në bashkëbisedimin me ta kuptova qartë se të rinjtë dhe të rejat duan vazhdimin e punëve, shërbimeve dhe reformave të ndërmarra. Sot të rinjtë kanë në duar diploma universitare të vërteta, jo kartona të dhënë nga universitete të panjohura të paakredituara, si kohë më parë.

Pjesëmarrja e të rinjve në proçeset zgjedhore është thelbësore, ndaj këto zgjedhje janë vendimtare për të ardhmen e rinisë, për të ardhmen e vendit. Të rinjtë votojnë Partinë Socialiste, Votojnë nr. 12, Votojnë të ardhmen.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: