Lajme

Kandidati për deputet Gëzim Ademaj është takuar me antarë të PD , simpatizantë e banorë të zonës Kume në Vlorë 

Kandidati për deputet Gëzim Ademaj eshtë takuar me antarë të PD , simpatizantë e banorë të zonës Kume në Vlorë  Bashkëbiseduam me miqtë për programin e Partisë Demokratike dhe për mangësitë e shumta që i kanë shoqëruar gjatë 8 viteve të keqqeverisjes të sektit Rama. Problematikat ishin të shumta ,duke ia nisur që nga infrastruktura , pushimet nga puna për qëllime partiake .

Shumë banorë, për mos te thënë të gjithë kishin akoma legalizimet e shtëpive pa marrë që nga ‘46 . Përpos prishjes së banesave e bizneseve që banorët i kishin mënyrën e vetme për jetesë , asnjë shpërblim minimal për këta banorë qe janë shumë afër zonës së zhvilluar të Vlorës dhe janë lënë në harresë cdo ditë e më shumë.

Por tashmë erdhi koha për këta banorë dhe për të gjithë ne , numërimi i kësaj qeverie ka nis mbrapsht dhe kjo po duket cdo ditë e më shumë , kur shikoj shpresë , optimizëm , forcë për të ardhmen e shqipëtarve në cdo takim të të gjitha zonave të qarkut Vlorë.

Sepse këto zgjedhje janë për të ardhmen e shqiptarëve dhe Shqipërisë, për familjet tona, për të ardhmen europiane të fëmijëve tanë…Në 25 Prill dhe në betejën e votës së lirë e të ndershme, Vlora përmbys shumë thellë këtë qeveri kukull.

Dhe ky është ndryshimi!  Vlonjatët nuk gënjehen më nga investimet 3D dhe fasadat me ngjyra cirku ! Në 25 prill bëjnë zgjedhjen e tyre për ndryshimin! Së bashku për fitoren!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close