Lajme

Kandidati për deputet Gëzim Ademaj me banorë të fshatit Peshkëpi, fshat i cili vuan fenomenin e papunësisë dhe ekonomisë

Kandidati për deputet Gëzim Ademaj me banorë të fshatit Peshkëpi . Nje fshat i cili vuan fenomenin e papunësisë dhe ekonomisë . Problem përsa i perket rrugëve të brendshme te fshatit . Probleme te theksuara të cilat sot këta banorë vuajnë problemin e ujit të pijshëm dhe furnizimit me energji elektrike .

Transferimi i i fondit për rrugën deri ne Selenicë loti i 4 e ka lënë fshatin pa zhvillim infrastuktural dhe për rrjedhojë pa zhvillim . I garantova se pas 25 Prillit , projekti ynë do të mundesojë rehabilitim të infrastruktures , zgjidhjen njëherë e pergjithmonë të furnizimit me ujë të pijshëm dhe energji elektrike si dhe do të mundësojme punësimin e banorëve të zonës. Mora besim e mbështetje të tyre . E jam i bindur se cdo banorë do të zgjedhë të votojë numrin 9 më 25 Prill .

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: