Lajme

Kandidati për deputet Gëzim Ademaj, takime me banorë në lagjen 1 Maj e  njohur ndryshe si lagjia Kume

Kandidati për deputet Gëzim Ademaj, takime me banorë në lagjen 1 Maj e  njohur ndryshe si  lagjia  Kume. Këtu prekëm nga afër atë që ne themi shpesh që Kryeministri i sotëm i Shqipërisë nuk është thjesht një dhunues publik por është thjesht një dhunues diskriminues.

Në lagjen 1 Maj “Kume” ishte mëse e dukshme infrastruktura e cila është për të ardhur keq dhe nuk mund ta gjesh në asnjë vend të Shqipërisë . Gjeta sot veten me këta banorë te kësaj zone sepse ata janë patriot të mit. Zemra e çamërisë. Dhe me premtuan besim dhe mbështetje më 25 Prill shkruan Ademaj. Voto nr 9 PD.  Për më shumë ndiqni videon.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: