Lajme

Kandidati për deputet Gëzim Ademaj takime me banorë të Kropishtit, Sevaster e Golimbas

Gëzim Ademaj takime me banorë të Kropishtit, Sevaster e Golimbas ku takoj njerëz punëtorë e të mençur! Të zhgënjyer nga keqqeverisja e këtyre 8 viteve, por me vrull, optimizëm e besim tani që jemi kaq pranë fitores mbi të Keqen dhe 27 ditë pranë triumfit të dinjitetit.

Bashkëbisedova me anëtarët, simpatizantët e PD dhe banorët e këtyre fshatrave për programin dhe vizionin, të cilin Partia Demokratike u ofron shqiptarëve.

Problemet e këtyre fshatrave janë të shumta. Në Sevaster mungesa e rrugëve të shtruara dhe e energjisë elektrike, e cila ndërpritet nga era më e lehtë; ndërsa në Golimbas mungesa e ujit të pijshëm dhe e ujësjellësit krahas varfërisë, braktisjes masive.

Të zhgënjyer, të shpërfillur, të lënë pa asnjë ndihmë nga qeveria e pushteti lokal. Zhytur në varfëri e të goditur nga arroganca dhe pandjeshmëria e pushtetit! Kërrusur nga pesha e halleve, por dinjitozë për t’u përballur me të Keqen e për të rifituar të ardhmen!

Të Keqes që kemi përballë në 25 prill i vjen fundi! Më shumë se të njëjtat halle, sot na bën bashkë e njëjta shpresë, i njëjti besim.  Ne nuk do t’i zhgënjejmë! Fitore

Pata takim mjaft mbresëlënës sot me banorë të fshatit Kropisht. Kanë probleme të shumta për sa i përket infrastrukturës, furnizimit me ujë të pijshëm, energjisë elektrike, e ende në 2021 shumë prej tyre e kanë të pamundur zhvillimin e jetesës normale prej varfërisë.
Mungesa e punësimit bënë që varfëria të mbizotërojë kudo, por këta burra të fortë e të mençur të Labërisë i bëjnë ballë vështirësive duke gjetur zgjidhjen e duhur për të ardhmen.
Ata do të votojnë nr. 9, do të votojnë Partinë Demokratike dhe Aleancën për Ndryshimin më 25 prill.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: