Lajme

Kandidati për deputet Leonard Beqiri ka qënë mes këtyre heronjve të heshtur

Kandidati për deputet Leonard Beqiri ka qënë mes këtyre heronjve të heshtur ,të cilët janë në gadishmëri për çdo rrezik që i kanoset qytetarëve .Janë këta heronj që çdo ditë përballen me rrezikun e zjarrin dhe përsëri ishin po ata që rrezikuan jetën e tyre mes rrënojave në tërmetin e dy viteve më parë ku epiqëndra ishte në Durrës.

Një prej projekteve të tij është dhe modernizimi i njësisë zjarrëfikëse sipas parametrave Gjermanë , gjë e cila do të përmirësojë akoma më shumë punën që ata bëjnë. Zjarrëfikësit janë ata çdo ditë rrezikojnë jetën e tyre për jetët tona dhe arsyeja që ndër takimet e para gjatë fushatës po e realizoj me ta është dhe ti them FALEMINDERIT ! Voto nr 11 Leonard Beqiraj, Voto partinë socialiste nr 12.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lexo edhe:

Close
Back to top button
Close
%d bloggers like this: