Lajme

Kandidati për deputet Namik Jahaj në një ditë ndryshe nën shoqërinë e çunave dhe gocave të forumit rinor të PSD

Kandidati për deputet Namik Jahaj në një ditë ndryshe nën shoqërinë e çunave dhe gocave fantastike të forumit rinor të PSD të cilët janë pjesë e një skuadre solide që mund t’i bëjë ballë me sukses çdo sfide.

Kënaqësi të udhètonim sot drejt fshatrave të lumit te Vlorës me të rinjtë energjik ku pjesa mè e madhe nuk kishin kaluar në kèto zona. Voto Partia SocialDemokrate e Shqiperise

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: