Lajme

Kandidati Vullnet Sinaj, Politikës i duhen njerëz që kanë mentalitet të ekonomisë së tregut

Nuk është e lehtë të flasësh për veten, por me një bashkëbisedues të talentuar, fjalët rrjedhin natyrshëm. Falenderoj Eno Popin dhe stafin profesional të “Top Channel” për këtë intervistë timen, të realizuar që nga shtëpia e vendlindjes e më tej në zona të ndryshme të Vlorës.

Fëmijëria, puna, familja dhe kapërcimi nga biznesi në politikë – vijnë të detajuara në intervistën e mëposhtme.  Ju ftoj ta ndiqni, sipas dëshirës. Fundjavë të mbarë Shkruan deputeti dhe kandidati pwr deputet Vullnet Sinaj!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: