Lajme

Kandidati për deputet Dashamir Tahiri bën me strehë familjen në Caprat të Vlorës

Kandidati për deputet Dashamir Tahiri bën me strehë familjen në Caprat të Vlorës dhe nuk është e para familje që ndihmon dhe ka bërë me shtëpi, kjo familje më përpara jetonte në plasmas.

Kjo familje ndodhet në fshatin Çeprat dhe jetojnë mes vuajtjeve. Burri i shtëpisë, z.Artan Kaso ka pësuar një paralizë të pjesshme para shumë vitesh dhe ata janë goditur nga varfëria dhe vështirësitë ekonomike. Ata jetonin në një shtëpi të rrënuar dhe pa çati ku çfarë binte jashtë binte brenda.

Banorët e fshatit i kërkuan Dashamir Tahirit që asokohe ishte deputet t’ua rikonstruktonte shtëpinë. Në pamundësi për ta rikonstruktuar për shkak të terrenit, ai ju ndertoj një shtëpi të re. Mirësia e karakterizon atë si person edhe për shkak të vuajtjeve në të cilat ai është rritur! Mirësia dhe fisnikeria janë vlerat të cilat e karakterizojnë ndaj ai ndërmerr obligime të tilla!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close