Lajme

Kandidatja Pranvera Resulaj takim në lgj.”29 Nëntori”, Resulaj ka sjellë në vëmendje politikat fiskale të qeverisë ndaj biznesit të vogël

Kandidatja Socialiste Pranvera Resulaj takim në lgj.”29 Nëntori” Në vijim të fushatës për zgjedhjet e 25 prillit kandidatja socialiste në Qarkun e Vlorës Pranvera Resulaj, shoqëruar nga prefekti i Qarkut Flamur Mamaj është ndalur në lagjen “29 Nëntori”.

Të pranishëm përfaqësues të biznesit dhe pedagogë të Universitetit, banorë të kësaj lagjeje. Kandidatja Resulaj ka sjellë në vëmendje politikat fiskale të qeverisë ndaj biznesit të vogël me ndikim të drejtpërdrejtë në ekonominë lokale dhe zhvillimin e mëtejshëm të sektorit të turizmit.

Edhe pse ky mandat u shoqërua nga ngjarje të tilla si tërmeti dhe pandemia,ekonomia qëndroi në këmbë ,u shpreh kandidatja Resulaj .

Me figura si kandidatja Pranvera Resulaj ,dalluar në fushën akademike dhe në drejtimin e administratës,ne prezantojmë listën fituese në Vlorë,është shprehur prefekti Mamaj ,i cili edhe njëherë ka ftuar të pranishmit të votojnë Ps,nr 12 dhe Edi Ramën në 25 prill . Në mbështetje të kandidates socialiste ,të pranishmit konfirmuan votën për Partinë socialiste dhe Edi Ramën për vazhdimësinë edhe të reformave në ekonomi.

Një pjesë e mirë e jetës sime lidhet me biznesin , si pedagoge dhe si pjesë e administratës tatimore. Faleminderit miqve nga biznesi dhe kolegëve të Univeristetit “Ismail Qemali” dhe “Pavaresia” që u bashkuan me mua!

Reformat dhe më tej lehtësitë fiskale, kanë treguar që për Partinë Socialiste biznesi është shtylla e ekonomisë. Por sot pata edhe një surprizë sa të bukur dhe të dhimbshme! Ledia, vajza e mikut të dashur dhe profesionistit të shkëlqyer Petrit Llapi, i cili u nda nga jeta duke lënë pas një boshllëk të madh, mori pjesë që ai të më mbështeste edhe këtë herë sikur gjithnjë bënte! Ledia e dashur, faleminderit.

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: