Lajme

Kapen për flokësh për të dashurin shoqet në Vlorë

Në emisionin “Aldo Morning Show” në Tv Klan, gazetari nga Vlora, Albi, ka treguar një ngjarje që ka ndodhur dje në Vlorë, gjatë një inaugurimi të një lokali. Dy shoqe të ngushta janë zënë me njëra-tjetrën për të dashurin dhe ishte shumë e vështirë që t’i ndaje nga sherri.

Albi: Në një inaugurim lokali që u bë dje, dy vajza janë zënë, bile dy shoqe të ngushta janë zënë me njëra-tjetrën, për shkak të të dashurit prej njërës prej tyre. Një nga vajzat nuk kishte faj, por për shkak të xhelozisë arriti në atë zënkë. Djali harroje se do i ndante dot dhe ka kërkuar ndihmën e sigurimit, nuk e di seç kanë një veti këto gocat, kur zihen ngjiten si me mastiç o vëlla, nuk i ndan dot.

Aldo: Është çështje flokësh kam përshtypjen.

Albi: Po çështje flokësh, se kuptoj mo vëlla.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close