Lajme

Kapet shqiptari në Londër, mori peng 20 vjeçarin

Një shqiptar bashkë me 3 bashkëpunëtorët e tij janë p rangosur në Londër nën a kuzën për pengmarrje. Policia londineze përmes një komunikate për mediat, thotë se është arrestuar Dorjan Kurtaj, 20 vjeç banues në  Wilbury Way, N18 Londër dhe ndaj tij është ngritur akuza për b urgosje të rreme, k ërcënim, pl agosje dhe 2 a kuza për a rmëmbajtje pa leje.

Bashkë me Kurtajn janë ar restuar edhe  Selhatin Gunes, Edëard Belton dhe Ksildian Lylau.

Të katër të arrestuarit kanë dalë përpara gjykatës  Thames Magistrates’ Court nga ku u janë komunikuar akuzat. Policia Metropolitane londineze thotë se të enjten e 11 Shkurtit 2021 skuadra speciale e armatosur ndaloi dy automjete në rrugën  Montagu Road në rreth rrotullimin e  Sëaythling Road, N18 në kuadër të një hetimi nga skuadra policore  Flying Squad. Një 20 vjeçar u gjet brenda në makinë me pl agë në këmbë pasi ishte g oditur me thikë. Të katër personat në makinë u arrestuan menjëherë. Policia londineze nuk jep më shumë detaje për motivin e pengmarrjes dhe shtetësinë e personit të marrë peng.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close