Lajme

Vlorë, gjykata merr vendimin për tre të ndaluarit, me 577 kg mall në Karaburun

“Arrest me b urg” me afat 40 ditë për mbledhje provash ekstra, ështē kjo masa e sigurisë e dhënë nga Gjykata e Rrethit Gjyqësor Vlorë ,ndaj tre shtetasve të ndaluar nga policia e Vlorës gjatë operacionit antid rogë të koduar “Karaburuni” ku u se kuestruan 577 kg l ëndë e d yshuar n arkotike k anabis dhe një mjet lundrues gomone.

Mbi tre të ndaluarit Mandi Begaj, Herman Muçaj, Ëngjëllush Mukaj rëndon akuza për “T rafikim të l ëndëve n arkotike”. Seanca u drejtua nga gjyqtari Arqile Bashaj dhe prokurori Kledjan Llahaj. Tre të ndaluarit kanë deklaruar se të tre kanë arsim 8 vjecar ndërsa Mandi Begaj ka qenë më herët i d ënuar për a rmëmbajtje pa leje.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: