Lajme

Katër motorristë kosovarë për herë të parë drejt majës së malit Cika në Vlorë

Katër motorristë kosovarë për herë të parë drejt majës së malit Cika në Vlorë. 2045 metra mbi nivelin e detit dhë në një terren të ashpër, për motorristë kosovarë mbetet edhe një sfidë ,por nuk është hera e parë që ndërrmarin iniciativa të tilla.

PERPARA nisjes motorristëve kosovarë u janë dhuruar nga prefekti i qarkut të Vlorës Flamur Mamaj flamuri i kosovës dhe i Shqipërisë, për tu vendosur pikërisht në majën e malit Cika, si një simbol i ngjitjes dhe realizimit të kësaj iniciative. Prefekti i Vlorës i ka vlerësuar maksimalisht motoristët kosovarë duke i cilësuar edhe si promotor të këtij sezoni turistik, në promovimin e turizimit në qarkun e Vlorës .

Prefekti për motorristët kosovarë është një sfidë e re, por jo e panjohur për ta referuar edhe faktit se janë ndeshur me sfida të tilla edhe më parë, ndërsa sipas tyre mbetet një faktor shumë i rëndësishëm promovimi i qarkut të Vlorës dhe turizimit në këtë qark.

Jo vetëm në promovimin e vlerave turistike, jo vetëm të bregdetit ,por edhe të shtigjeve dhe resurseve të tjera të rëndësishme kosovare.  Vlora ka nisur tashmë të promovojë vlera të rëndësishme turistike, ndërsa motorristët kosovarë kanë startuar një sfidë të rëndësishme që ka për qëllim promovimin e vlerave dhe zonave turistike të Vlorës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: