Lajme

Kavajë, Arrestohet Kastriot Dema në një fshat të Rrogozhinës

Një biznesmene italiane është p lagosur në zonën e Vilë Bashtovës në Kavajë. Mësohet se gruaja është q ëlluar me t hikë dhe se i d yshuar kryesor si a utor i ngjarjes është bashkëshorti i saj. Ky i fundit është në ar rest shtëpie për d hunë në familje. Sakaq është zbardhur edhe d ëshmia e bashkëshortit të italianes.

Sipas tij, gjatë kohës që po bëhej festa në katin e parë po bëhej shumë zhurmë. Ai është ankuar për zhurmën pasi ishte orë e vonë. Fillimisht, sipas tij, kanë qenë disa miq të bashkëshortes së tij, të cilët kanë shkuar në dhomën e tij dhe e kanë r rahur.

Më pas, në k onflikt e sipër, ka shtuar, ka marrë një t hikë të vogël dhe ka q ëlluar bashkëshorten në pjesën e parakrahut. Policia vijon ta mbaj në K omisariatin e Kavajës, por akoma nuk ka një vendim për të nëse do të ketë apo jo fletë a rresti.

Shtetasja italiane është pronare e një lokali të quajtur “Pepedoro” në Vilë Bashtovë. E p lagosura është jashtë r rezikut për jetën, ndërkohë që kanë nisur h etimet me sqarimin e rrethanave të ngjarjes.

Sipas banorëve midis Kastrioti është përleshur dhe me personat e tjerë të cilët ishin prezent në lokal. “Gjykata le ta japë të drejtën. Italiania le të divorcohet në Itali. Nuk ka shkuar mirë dhe janë në proces divorci. Nuk e dimë se kush është fajtori, kanë dy fëmijë, i kanë në Itali i mban me dado. I kanë përzënë në Itali dhe se di se si rrinë pa i pa fëmijët. Goca 7, çuni 3 janë moshat e fëmijëve. Ai ka qenë në arrest dhe ka vazhduar gruaja me biznesin, ata patën konflikt dhe biznesin e ka vazhduar ajo. Ajo ka qenë me lloj lloj shoku aty edhe si mund të durojë ai që të vijë gruaja aty. Aty e la, nuk e di se si e kanë lënë, të rrijë në shtëpi të vet por në arrest. Këta vetëm e shtyjnë divorcin”, tha gruaja. Pas ngjarjes është njoftuar policia e cila ka ber të mundur dhe ndalimin e Kastriot Demes.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close