Lajme

Këmbimi i Valutës 5 shtator 2021

Monedha e eurozonës, shitet sot me 122.1 lekë. Dollari amerikan këmbehet me 102.9 lekë. Paundi britanik kap sot vlerën e 142.2 lekëve. Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 82.5 lekë. Franga zvicerane kap vlerën e 112.2 lekëve. Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.94 lekë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: