Lajme

Këmbimi Valutor, 07 Maj 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros, Paundit Britanik dhe Dollarit . Ndërkohë Franga Zvicerane ka shënuar rritje. Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 101.6 Shitet 102.5 Euro: Blihet 122.6 Shitet 123.2

Paundi Britanik : Blihet 141 Shitet 141.7 Franga Zviceriane: Blihet 111.5 Shitet 112.3

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: