Lajme

Këmbimi Valutor, 22 Tetor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit dhe  një rritje  e lehtë e Paundit Britanik.Euroja dhe Franga Zvicerane nuk kanë pësuar ndryshime. Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: