Lajme

Këmbimi Valutor, 24 Tetor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje të lehtë e Dollarit dhe një rënie të lehtë të Paundit Britanik dhe Franges Zvicerane. Ndërkohë Euroja nuk ka pësuar ndryshime.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 104 Shitet 104.8 Euro: Blihet 121.4 Shitet 122

Paundi Britanik : Blihet 143 Shitet 144 Franga Zviceriane: Blihet 113.4 Shitet 114.3

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: