Lajme

Këngëtarja Barbana Dini bëhet nënë për herë të parë, vajzës i vendos emrin e vëllait të ndjerë

Një lajm i bukur vjen nga këngëtarja Barbana Dini, motra e të ndjerit, Ergi Dini.

Artistja e cila prej vitesh jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, është bërë nënë.

Lajmin e bukur e ka ndarë në Instagam dhe vajzës ka zgjedhur t’i vendosë emrin e të vëllait.

“Më 15 shtator mes emocioneve të papërshkrueshme, erdhi në jetë mrekullia jonë Ergola Ergi Parubi! Erdhe si bekim për t’i dhënë jetës tonë motiv, ngjyra, jetë e dashuri të pakufi!

Bija ime, je kryevepra ime! Jam e bindur që këtë emër që babi yt zgjodhi për ty do ta mbash me shumë dashuri e krenari! Faleminderit Zot”, shkruan këngëtarja

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close