Lajme

Kërkohet një hyrje 1+1 për ta blerë deri në 31 mij euro në Vlorë

Kërkohet një hyrje 1+1 për ta blerë deri në 31 mij euro në Vlorë, drejtim juglindje ose jugperëndim, Dhomat dhe tualeti të jetë me dritare dhe pa lagështirë. Zona preferohet nga shkolla e muzikës deri në Skelë, shtëpia të jetë me hipotekë. Shkruani në inboxin e VloraNews , ose në mesazhe në FB. Faleminderit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: