Lajme

Kësaj here nga Afrika, ajo e vërteta, Nga (Amarildo Rodi)

Përshëndetje për miqtë e Vlora News (Amarildo Rodi)
Kësaj here nga Afrika, ajo e vërteta, ajo e ashpra, duke shpresuar që të organizohemi sa më shpejt edhe në Shqipëri, ku xhepat e varfërisë ende rezistojnë.
Zemra,  Ajo që rreh, e fortë, nuk ka gjithmonë ngjyrë, moshë, status shoqëror
Ka ndjenja që rrëmbejnë shpirtin, ju transformojnë ose, ndoshta, nxjerrin në pah atë që jeni në të vërtetë.
Ndjenjat shpesh mbyten nga mirëqenia, nga pasuria, nga paratë Lumenj parash që krijojnë mirëqenie por në të njëjtën kohë vetminë. Po, ata janë të pasur, pak a shumë, por ne jetojmë mirë në këtë Evropë të madhe e të vjetër të sëmurë të tonat dhe pikërisht për shkak të mirëqenies ne harrojmë se kush ka mbetur prapa, kush vdes me varka për në Greqi, Itali dhe Spanjë ose kush ndërton mure me tela me gjemba për tu mbrojtur. nga pushtuesi që nuk është askush tjetër përveç atij që ikën nga lufta, uria, dëshpërimi.
Parë nga këtu, pjesa jonë e vogël e botës e përbërë nga 27 vende që e quajnë konfuze Evropën duket si Amerikë, por edhe Mars, një vend, domethënë i huaj, ku pasuria është edhe uji që del nga rubineti në shtëpi. Le të mos harrojmë, të mos kthehemi nga ana tjetër për të bërë sikur nuk shihni aq shumë trishtim, varfëri, uri, mjerim. Mjafton një buzëqeshje

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: