Lajme

Këta janë kandidatët për deputetë PSD e Shqiperisë, dhe kërkojnë votën e vlonjatve

Këta janë kandidatët për deputetë Partia Social Demokrate e Shqiperisë, dhe kërkojnë votën e vlonjatve, për një ndryshim. Ju jeni super skuadra jonë ! Ju jeni modeli i forumit rinor Social Demokrat i cili mbart dhe sjell vlera.

Ju jeni energjia dhe motivi i familjes PSD  qe po rriteni çdo dite, në numër dhe në suksese .

Ju jeni më të mirët, sepse me hapin tuaj ,me vrapin tuaj , energjinë pozitive e plot pasion ,çiltërsine e moshës i jepni shkëlqim dhe frymëzim PSD drejt sfidës drejt fitores së afërt.

Voto Tom Doshi, Voto Namik Jahaj nr 1 Vlorè Voto Albana Çuro nr 2 Vlorë Voto Partia Social Demokrate e Shqiperisë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: