Lajme

Kishin hyrë ile ga lisht/ Ka.pen 7 sirianë në Dibër, donin të shkonin….

7 sirianë janë ka.pu.r nga policia e Dibrës ditën e sotme.Raportohet se ata kishin hyrë ile.g.al.sht, pikërisht për të kaluar më pas në Maqedoninë e Veriut e të shkonin më tutje në destinacionin e tyre.

Njoftimi i Policisë: Bashkëpunimi me qytetarët parandalon një rast të kont.raba.nd.imit të kland.es.tinëve nga vendet e Lindjes së Mesme.

Policia e Dibrës, pas informacionit të marë nga qytetarët për disa shtetas të huaj që po tentonin të largoheshin në drejtim të Pikës së Kalimit Kufitar Bllatë, për të kaluar kufirin në mënyrë të p.alig.js.hme, ka organizuar punën duke bërë lokalizimin dhe vendndodhjen e tyre.

Policia ka bërë shoq.ërim.in e 7 shtetasve sirianë, të cilët dysh.ohet se kishin hyrë ile.gal.isht në Shqipëri, me qëllim për të kaluar në drejtim të Maqedonisë dhe më pas në një nga vendet e BE-së.

Shtetasit sirianë janë shoqëruar në Qendrën e Rehabilitimit në Kukës, ndërkohë që Policia vijon het.im.et për identifikimin dhe arre.sti.min e personit që i ka sjellë në Dibër dhe që do t’i transportonte në drejtim të kufirit me Maqedoninë, kundrejt fitimit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: