fbpx
Lajme

Kjo është nusja më e mirë në botë! Almira dhuroi nga… e vetë, që t’i shpëtonte jetën vjehrrit

Nusret Mumiq nga Zhivnica në Bosnje Hercegovinë është pensionuar në moshë 60 vjeçare. Mirëpo kur është bë gati të kalojë në qetësi ditët si pensionist, mjekët i kan më diagnostifikuar cirozë në mushkëritë e zeza. Në fillim ka shpresuar se sëmundja nuk është aq e rr ezikshme, por më vonë është treguar se shp ëtimi i vetëm për të mund të jetë tr ansplantimi.

Nusreti ka tre djem, por siç kanë treguar analizat, asnjëri nuk ka mundur të jetë donator i një pjesë të mushkërisë për babin. Në këtë situatë, ndihma ka ardhur nga reja e tij, Almira Mumiq, Bashkëshortja e djalit më të madh Nusmirit, ka vendosur të dhurojë një pjesë të mushkërisë së saj të zezë për të ja shpëtuar vjehrrit jetën. Operacioni është kryer me sukses dhe Nusreti është shëruar, kurse edhe Almira ka kaluar pa probleme.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button