Lajme

Kjo familje jeton në kushte ekstreme

Kjo familje jeton në kushte ekstreme, të minimumit jetik ku mungon dhe ushqimi duke bërë që 10 fëmijët të flenë dhe pa ngrënë asgjë.
Prej disa muajsh nVna e fëmijëve është ndarë nga jeta.
Kjo familje nuk merr as ndimë ekonomike.
Sikur të mos mjaftonte kjo familje jeton dhe në mungese të dritave mes kushteve ekstreme të varfërisë!
Kush ka mundësi, qoftë dhe me ndihma ushqimore, të ndihmoje të gjithë për t’i dhuruar pak lumturi kësaj familje, të paktën për festa. Familja jeton në fshatin lubonjë të Vlorës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close