Lajme

Kolegji Zgjedhor rrëzon kërkesën e Partisë Demokratike për përjashtimin e 7 gjyqtarëve

Kolegji Zgjedhor rrëzon kërkesën e Partisë Demokratike për përjashtimin e shtatë gjyqtarëve. Sipas Kolegjit akuzat e PD janë të pabazuara.

Partia Demokratike kërkoi përjashtimin e 7 gjyqtarëve të Kolegjit Zgjedhor të cilët vendosën të rrëzojnë kërkesat e tyre për përsëritje të zgjedhjeve në 3 qarqe dhe sipas saj nuk garantojnë paanshmëri për 6 të tjerët.

PD theksoi se vazhdimi i ankimimeve me të njëjtën trupë zgjedhore, e cila është shprehur 3 herë me radhë kundër kërkesës së PD për transparencën e zgjedhjeve, është në shkelje të parimeve themelore të Gjykatës së Strasburgut për dhënien e drejtësisë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: