Lajme

Komisioni i emergjecave në prefekturën e Vlorës,takim me drejtuesit e të gjitha bashkive të qarkut Vlorë

Situata e rreshjeve dhe problematikat qe mund te vijne nga permbytjet,komisioni i emergjecave ne prefekturen e Vlores,takim me drejtuesit e te gjitha bashkive te qarkut Vlore dhe institucionet ne Vlore. Qellimi mbetet evidentimi i situates aktuale dhe pritshmerite per situaten e permbytjeve ne Vlore,referuar dhe situates se nje viti me pare te refelektuar me problematike permbytjesh ne Novosele,Selenice,por edhe ne zona te tjera te qarkut.

Prefekti i qarkut Vlore, Flamur Mamaj ka evidentuar fillimisht situaten qe kaloi qarku i Vlores referuar situates nga zjarret gjate periudhes se veres,situate e cila ishte dukshem permiresuar krahasuar me nje vit me pare. Nderkohe takimi i sotem eshte cilesuar i imponuar edhe referuar situates ne pritje sa i perket rreshjeve apo situates se pritshme nga permbytje te mundhshme.

Jane disa zonat me problematike ,referuar situates se pritshme dhe rrezikuara nga permbytjet,ndersa qellimi mbetet evidentimi i problematikave dhe zgjidhja e tyre,per te minimizuar sadopak situiaten qe mund te krijohet ne vijim per shkak te rreshjeve.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close