Lajme

Koncert, me artdashës të munguar në shesh, por të pranishëm në ballkone e dritare

Si çdo fundjavë edhe sot po vijmë me aktivitetin e rradhës, me protagonistë parodistët e qytetit tonë dhe trupen artistike te teatrit “Petro Marko”
Më shumë buzëqeshje, më tepër besim.
Ky koncert, me artdashës të munguar në shesh, por të pranishëm në ballkone e dritare, në ekranet e televizioneve lokale, na kujton gjithashtu të respektojmë distancimin social dhe të ruajmë shëndetin e njeri-tjetrit.
Faleminderit Afrim&Agron.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close